29 Ekim Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Gaziantep Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

28 Ekim 2016

Bugün, Cumhuriyetimizin 93. yıldönümünü gururla ve onurla kutluyoruz. Cumhuriyet, her şeyini kaybetmiş olan milletimizin, ulusal bağımsızlığını kazanabilmek için girdiği mücadelenin sonucunda elde ettiği büyük bir zaferdir.

    Emperyalistlerin, 93 yıl önce olduğu gibi, bugünde Ülkemiz üzerindeki bitmeyen kirli emelleri, Ortadoğu ve yakın coğrafyamızdaki savaşlar ve ülkemiz üzerinde oluşturduğu tehdit, bitmeyen terör olayları ve toplumda oluşan huzursuzluk, din maskesi takarak dini kullanan Atatürk ve Cumhuriyet karşıtı oluşturulan tarikat ve cemaatler, Cumhuriyet karşıtı söylemler ve bunların hepsinin karşısında, Atatürk`ün bizlere emanet ettiği Cumhuriyetimize sahip çıkarak, geleceğe büyük bir ümit, inanç ve gayretle yürümenin, azmi ve de kararlılığı içerisindeyiz.

    93 yıldır olduğu gibi bundan sonrada Ülkemizi, huzur ve refah dolu yarınlara ulaştırmak için hiç şüphesiz ki el birliği ile çalışacak, Atatürk ilke ve devrimlerine her zaman sahip çıkacağız.

    Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder M. Kemal Atatürk‘ü, silah arkadaşlarını ve tüm şehitlerimizi minnetle bir kez daha anıyor, tüm meslektaşlarımızın ve vatandaşlarımızın 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI`nı yürekten kutluyoruz.  29 Ekim 2016

TMMOB

Makina Mühendisleri Odası

Gaziantep Şubesi Yönetim Kurulu