ÖĞRENCİ ÜYE TANIŞMA TOPLANTISI ve KAHVALTI ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ.

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Gaziantep Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

24 Ekim 2016

Şubemiz etkinlik alanında bulunan Üniversitelerin, Makina, Endüstri, Uçak ve Uzay Mühendisliği Bölümü Hazırlık Sınıfı Öğrencilerine yönelik Şubemizde, Tanışma Toplantısı ve Kahvaltı etkinliği düzenlendi.

Makina, Endüstri, Uçak ve Uzay Mühendisliği bölümlerinde öğrenim gören mühendis adayı öğrencilerin; Oda ile ilişkilerini öğrencilikleri sırasında oluşturmak ve geliştirmek, Oda‘yı tanımalarını sağlamak amacı ile gerçekleştirilen toplantıya çok sayıda hazırlık sınıfı öğrencisi katıldı. Hazırlık sınıfı öğrencilerine, MMO Öğrenci Üye Komisyonu Çalışmaları, Odamız ve Şubemiz Faaliyetleri ve Etkinlikleri aktarıldı.