24 OCAK KARARLARININ YILDÖNÜMÜNDE AKP`NİN EKONOMİ POLİTİĞİ PANEL FORUMU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İstanbul Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

22 Ocak 2013

İMOK (İstanbul Meslek Odaları Koordinasyonu) tarafından 24 Ocak 2013 Perşembe günü saat 19.00`da İstanbul Barosu Orhan Adli Apaydın Konferans Salonunda "24 Ocak Kararlarının Yıldönümünde AKP'nin Ekonomi Politiği" konu başlıklı Panel Forum gerçekleştirildi. Panelde konuşmacı olarak, ODTÜ Endüstri Mühendisliği Bölümünden mezun ve halen Marmara Üniversitesi İngilizce İktisat Bölümünde Öğretim Üyeliği görevini sürdüren Hayri KOZANOĞLU ile birlikte ODTÜ İdari İlimler Fakültesinden mezun ve şu anda Cumhuriyet gazetesinde köşe yazarlığı yapmakta olan Mustafa SÖNMEZ yer aldı.

Panelin açılış konuşmasını yapan TMMOB İstanbul İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri Süleyman Solmaz 24 Ocak kararlarının ülkenin kara tarihi açısından önemli olduğu gibi 24 Ocak‘ın Uğur Mumcunun da katledildiği gün olduğunu hatırlatarak kendisini saygıyla anarak başlamak istediğini dile getirdi. Solmaz, ekonomi açısından her gün kötüye gittiğimiz bir dönemde yoksulluğun, gelir bölüşümünde adaletsizliğin derinleştiği bir dönemde bu etkinlikle konunun uzmanları olan Mustafa Sönmez ve Hayri Kozanoğlun‘un bilgilerini meslektaşlarıyla paylaşmayı ve bilgilenmeyi amaçladıklarından bu etkinliği düzenlediklerini söyledi. 

Panel Forumun ilk bölümünde konuşmacılar sunumlarını yaptıktan sonra forum kısmında panelistlere sorular soruldu ve dinleyiciler katkılarını sundular.