ALIŞMAYACAĞIZ, UNUTMAYACAĞIZ, HESAP SORACAĞIZ!

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İstanbul Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

22 Mart 2016

DİSK, KESK, TMMOB ve TTB İstanbul Bileşenleri olarak Taksim İstiklal Caddesinde katliamın gerçekleştiği noktada bir anma gerçekleştirdik.

Cumartesi günü Taksim İstiklal Caddesinde IŞİD tarafından gerçekleştirilen vahşi katliamı kınamak için 21 Mart 2016 Pazartesi saat 18.00‘de DİSK, KESK, TMMOB ve TTB İstanbul Bileşenleri tarafından katliamın gerçekleştiği noktaya karanfillerimizi bırakarak ve burada bir anma gerçekleştirdik.

TMMOB İstanbul İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri Süleyman Solmaz yaptığı konuşmada "Bu ülkede yaşayan herkese seslenmek istiyoruz. Bu hayat ortak, bu hayat hepimizin, birlikte yaşayacağı bir alan. Burada 21. yüzyılda dünyanın gelişmiş ülkelerinde insanlar ve o ülkeyi yönetenler hangi yöntemlerle yönetiyor ve kendi ülkelerinde bir kaos bir terör ortamını engelliyorlar ise bizim ülkemizi yönetenlerin de bu ülkede yaşayanların da bu değerlere sahip çıkmaları, bu değerleri yaşamlarının bir parçası haline getirmeleri görevi ile karşı karşıyayız. Umuyoruz ki bu terör eylemi bu doğru refleksi sahiplenmemizi bunu yaşamımızın bir parçası haline getirmemizi sağlar. Bunun son olmasını istiyoruz" dedi. KESK adına da dönem sözcüsü Hüseyin Tosu bir konuşma yaptıktan sonra katliamın yaşandığı yere karanfillerimizi ve "Alışmayacağız, Susmayacağız, Teslim Olmayacağız!" "Alışmayacağız, Unutmayacağız, Hesap Soracağız!" yazılı dövizlerimizi bırakarak anmamızı bitirdik.