ASANSÖR YILLIK KONTROL PANELİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İstanbul Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

27 Aralık 2012

9 Ocak 2013 Çarşamba, 13:00?de Perpa Ticaret Merkezi A Blok Konferans Salonu`nda Asansör Yıllık Kontrol Panelimiz yapılacak. Panelde Asansör Bakım ve İşletme Yönetmeliği`nin hukuksal boyutları, belediyelerin görevleri, üreticilerin, bakımcıların ve akredite kuruluşların rolü ele alınacak ve bu konuda üretilen hizmetlerin kamu yararı doğrultusunda etkinliğinin sağlanması için öneriler oluşturulacak.

Panel, asansör konusunda gözetim kriterleri kapsamındadır.

Odamız yönetmelikleri doğrultusunda meslek alanları ile ilgili teknik eğitimler düzenleyerek, teknik kitap, dergi vb. yayınlar yayımlayarak ve kongre, sempozyumlar düzenleyerek ülke ve toplum yararları doğrultusunda, yurt sanayinin ulusal çıkarlara uygun olarak gerçekleşmesini ve mesleğin gelişmesini sağlamaya çalışmaktadır.

Meslek alanlarımıza giren bir konuda asansörlerdir. Odamız asansörlerin bakımından projelendirmesine kadar birçok başlıkta eğitim düzenlemekte, ayrıca kentimizdeki asansörlerin daha güvenli olması için kontrol hizmetleri üretmekte ve birçok kazaya müdahil olarak asansörlerin kamusal bir anlayış ile denetlenmesinin önemini yıllardır vurgulamaktadır. Asansör Bakım ve İşletme Yönetmeliği ile beraber 2012 yılı başında başlayan yıllık kontrol süreci ülkemizdeki asansörlerin temel sağlık ve güvenlik şartları adına kontrol edilmesi açısından bir milat olmaktadır. Yönetmelik kontrol süreçleri ile ilgili olarak tescil yapan ilgili idarelere, akredite kuruluşlara, bakımcılara ve bina sorumlularına doğrudan görevler tanımlamaktadır.
İstanbul?da yıllık kontrol faaliyeti bir çok belediye bünyesindeki akredite kuruluşlar tarafından sürdürülmektedir. Kentimizde toplum sağlığını ve güvenliğini doğrudan ilgilendiren bu konu ile ilgili tarafların katılımı ile 9 Ocak 2013 tarihinde Perpa Ticaret Merkezi?nde bir panel düzenlenecektir. Panelde yönetmeliğin hukuksal boyutları, belediyelerin görevleri, üreticilerin, bakımcıların ve akredite kuruluşların rolü ele alınacak ve bu konuda üretilen hizmetlerin kamu yararı doğrultusunda etkinliğinin sağlanması için öneriler oluşturulacaktır.

Bu amaçlar doğrultusunda 9 Ocak 2013 Çarşamba günü saat 13:00?de Perpa Ticaret Merkezi A Blok Konferans Salonunda başlayacak Asansör Yıllık Kontrol Panelimize katılımınızı bekleriz.

NOT: Panel, asansör konusunda gözetim kriterleri kapsamındadır.
Panel Tarih ve Yeri:
9 Ocak 2013 / 13:00 - 17:00
Perpa Ticaret Merkezi
14. Kat A Blok Konferans Salonu Okmeydanı /İSTANBUL

Ön Kayıt - LCV. 0 212 292 91 23 - Dahili:140

EK: Panel Afişi

Panel afişini görmek için tıklayınız.