AYTEPE - YUVACIK DOĞA YÜRÜYÜŞÜ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İstanbul Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

02 Mayıs 2015

İstanbul'a en yakın ve en güzel yürüyüş rotalarından biri olan Beşkayalar vadisinde baharı karşılamak için İstanbul dan belirtilen saatlerde hareket ediyoruz. . Sabah yuvacık barajı kenarında bulunan Gazinin yeri Camping tesislerinde kahvaltımızı yaptıktan sonra Yuvacık Barajını besleyen güzel vadilere yolculuk başlamış olacak...
">Etkinlik afişi için lütfen tıklayınız.

Etkinlik afişi için lütfen tıklayınız.
Aytepe - Yuvacık Doğa Yürüyüşü
3 Mayıs 2015 Pazar

İstanbul'a en yakın ve en güzel yürüyüş rotalarından biri olan Beşkayalar vadisinde baharı karşılamak için İstanbul dan belirtilen saatlerde hareket ediyoruz. . Sabah yuvacık barajı kenarında bulunan Gazinin yeri Camping tesislerinde kahvaltımızı yaptıktan sonra Yuvacık Barajını besleyen güzel vadilere yolculuk başlamış olacak... Aracımızdan Kirazpınarı mevkinde ayrılarak yürüyüşe başlıyoruz, 45 dakikalık orman içi yollardan inerek Veysel dayının mekanın da sıcak çaylarımızı yudumluyoruz. Çay molamız ardından Beşkayalar vadisinden Gazinin yerine kadar süren yaklaşık 3 saatlik muhteşem görselleriyle yürüyüşü gerçekleştirerek Gazinin yerine varıyoruz. Acıkan karınlarımızı tesiste doyurduktan sonra artık dönüşe hazırız...

Yürüyüşe katılamayacak olan misafirlerimiz gün boyu tesiste zaman geçirebileceklerdir.

Önerilen Malzemeler: Doğa Yürüyüşü için; Boğazlı rahat bir bot, rahat bir pantolon ya da eşofman (kot olmamalı), tozluk , baton, şapka, güneş gözlüğü, küçük sırt çantası, yağmurluk ya da panço, varsa düzenli kullandığımız ilaçlar, su ve enerji vermesi için kuruyemiş veya kuru meyve. Tercihen termos ile sıcak içecek taşınabilir.

Ücreti: 85 TL

Hizmete dahil olanlar: Rehberlik, Ulaşım, Gazinin yerinde zengin kahvaltı, akşam yemeği ( Kiremitte (Alabalık,Köfte yada Tavuk), kaşarlı mantar, salata, içecek, çay veya kahve, seyahat sigortası

Araç güzergahı Kalkış Saatleri:

İncirli (Alfemo) 07:00, Mecidiyeköy (Doğtaş) 07:20, Kadıköy (Evlendirme) 07:40, Göztepe 07:45, Kartal 07:55, Pendik 08:00

Bakırköy Temsilcilik

İletişim Bilgileri

Tel: 212 583 0338
Eposta: bakirkoy [at] mmo.org.tr
Adres: İncirli Cad. No: 6 Akbulut İş Merkezi. 4. Kat Bakırköy - İSTANBUL