BAŞBAKAN DA İSTİFA ETSİN, ÇEVRE ve ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI TÜM UYGULAMALARI DENETLENSİN

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İstanbul Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

25 Aralık 2013

İKK bileşenleri, 26 Aralık Perşembe 16.30`da Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İl Müdürlüğü Balmumcu binası önünde buluşacak ve basın açıklaması gerçekleştirecek.

BAŞBAKAN DA İSTİFA ETSİN,
ÇEVRE ve ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI TÜM UYGULAMALARI DENETLENSİN

Geçtiğimiz hafta 17 Aralık Salı günü AKP'li bakanların, bakan oğullarının, bürokratların ve müteahhitlerin yolsuzlukları ve rüşvetleri bir operasyonla ortalığa saçıldı. 'Kader'in cilvesi mi bilenmez ama aynı gün Resmi Gazete'de TMMOB'ye bağlı 11 odanın idari ve mali denetimlerinin yağmalamaları ve hırsızlıkları operasyonla belgelenen Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na devredildiği yayımlandı. Bizler halkın parasını çalanların, kamu varlıklarını yağmalayanların, mühendislerin, mimarların ve şehir plancılarının örgütü TMMOB'yi yetkisizleştirerek, denetim altına alarak yolsuzluklarına engelsiz devam etmeyi amaçladıklarını biliyoruz.

TMMOB'ye bağlı odaları denetleyemezsiniz! Sizi denetlemeye ve pisliğinizi temizlemeye geliyoruz!

TMMOB'ye bağlı odaları hangi yüzle denetleyeceklerini sormak için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İl Müdürlüğü önünde buluşuyoruz. Doğa ve kent alanında yaptıklarınızı denetlemek, pisliğinizi temizlemek için geliyoruz.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İstanbul İl Müdürlüğü önünde gerçekleştireceğimiz basın açıklamamıza tüm üyelerimizi bekliyoruz.

TÜRK MÜHENDİS VE MİMAR ODALARI BİRLİĞİ
İSTANBUL İL KOORDİNASYON KURULU

BASIN AÇIKLAMASI BİLGİLERİ
Tarih: 26.12.2013 Perşembe
Saat: 16.30
Yer: Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İl Müdürlüğü Balmumcu binası