CUMHURİYET, ATATÜRK VE ERCİYES ÜNİVERSİTESİ MEZUNLARI İLE BULUŞTUK

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İstanbul Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

17 Ağustos 2017

Makina Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi, Cumhuriyet Üniversitesi, Atatürk Üniversitesi ve Erciyes Üniversitesi mezunları ile 12 Ağustos 2017 tarihinde MMO İstanbul Şube’de buluştu.

Üye ve mesleki çalışmalara yönelik konuşmaların ve sunumların gerçekleştirildiği etkinlikte üniversitelerinden yeni mezun meslektaşlara Oda ve çalışmaları hakkında bilgiler verildi. Üniversitelerinden yeni mezun olan mühendislerin sektör meslek ve iş hayatına yönelik bakış açılarının gelişmesine katkıda bulmak için yapılan buluşmada mühendis adayların çalışmak istedikleri alanı ve yapmak istedikleri işe dair karar verme aşamalarında yardımda bulunuldu.

Ayrıca mühendislerin çalışma yaşamındaki hakları hakkında bilgilendirmelerde bulunulduğu buluşmanın ikincisi 19 Ağustos tarihinde ODTÜ mezunları ile MMO İstanbul Şube`de gerçekleştirilecek.