İKK`DAN ESENYURT`TA PANEL: KENTSEL DÖNÜŞÜM VE İMAR SORUNLARI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İstanbul Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

15 Nisan 2013

TMMOB İstanbul İl Koordinasyon Kuruluna bağlı Odalarımız İstanbul`un değişik yerlerinde kentsel dönüşüm adı altında yürütülen "rantsal dönüşüm" sürecine karşı çeşitli etkinlikler, paneller, söyleşiler düzenlemektedir. Bu çerçevede 18 Nisan Perşembe saat 18.30`da Esenyurt Kültür Merkezinde "Kentsel Dönüşüm ve İmar Sorunları" paneli düzenlenecektir.Tüm üyelerimizi ve halkımızı davet ediyor, sorunlara sahip çıkmaya çağırıyoruz.

 

PANEL

 

 

KENTSEL DÖNÜŞÜM VE İMAR SORUNLARI

18  NİSAN 2013 PERŞEMBE SAAT  : 18.30 - 21.30
 

 

Değerli Üyemiz,

 

Başta İstanbul olmak üzere kentlerimizde giderek eşitsizliğin belirginleştiği, evlerimizin, meydanlarımızın, derelerimizin, ormanlarımızın birer yaşam alanı olmaktan çıkarılarak piyasadaki değerine göre anlamlandırıldığı bir süreci yaşamaktayız. Hepimizin ortak değeri olan kamusal alanların planlama süreçleri ile birer rant yaratma ve paylaşma aracına dönüştüğü, kamusal hizmetlere erişimde müşteri odaklı bir anlayışın benimsendiği ve özellikle kentsel dönüşüm adı altında toplumun büyük bir kesiminin başta barınma olmak üzere eğitim, sağlık, kültür vb. temel haklarından yoksun bırakıldığı bir kentleşme süreci ile karşı karşıyayız.

 

KENTİMİZE, ÜLKEMİZE SAHİP ÇIKALIM!

İstanbul‘un her yerinde yaşanan bu gerçek aslında halkın haklarına saldırıdır. Haklarımıza sahip çıkmak için haklarımızı bilmek, dayanışma içinde olmak zorundayız. TMMOB İstanbul İl Koordinasyon Kuruluna bağlı Odalarımız İstanbul‘un değişik yerlerinde yaşanan bu sürece dair çeşitli etkinlikler, paneller, söyleşiler düzenlemektedir.  Bu çerçevede 18 Nisan Perşembe saat 18.30-21.30 arası Esenyurt Kültür Merkezinde "Kentsel Dönüşüm ve İmar Sorunları" paneli düzenlenecektir. MMO Beylikdüzü İlçe Temsilciliğimiz ve HKMO Temsilciliğinin yürütücülüğünü yaptığı panelde Şehir Plancıları Odası, Mimarlar Odası ve Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası İstanbul Şubelerinden konuşmacılar yer alacaklardır.

Tüm üyelerimizi ve halkımızı davet ediyor, sorunlara sahip çıkmaya çağırıyoruz.

Afişi PDF formatında indirmek için tıklayınız: http://www.mmo.org.tr/resimler/dosya_ekler/b7a59e04f7b6471_ek.pdf

 

Tarih: 18  NİSAN 2013 PERŞEMBE

Saat  : 18.30 - 21.30

 

Yer:  ESENYURT KÜLTÜR MERKEZİ

 Doğan Araslı Caddesi No:3

        Esenyurt Belediyesi Karşısı

 

 

TMMOB İSTANBUL İL KOORDİNASYON KURULU

TMMOB MAKİNA MÜHENDİSLERİ ODASI İSTANBUL ŞUBESİ

Katip Mustafa Çelebi Mah., İpek  Sok.  No:9  Beyoğlu / İSTANBUL Tel:  0212  252  95 00

İletişim Tel:  0212  252  95 00 / 169  e-posta: tmmobist [at] gmail.com ()