KADIN MÜHENDİSLER BULUŞMASI: SÖYLEYECEK SÖZÜMÜZ, DEĞİŞTİRECEK GÜCÜMÜZ VAR!

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İstanbul Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

16 Ekim 2014

MMO örgütlenmesinin en önemli unsuru olan biz Kadın Makina Mühendisleri, mühendis bakış açısına kadın bakış açısını ekleyerek, I. Kadın Mühendisler Buluşması'nı gerçekleştireceğiz.

Etkinlik afişi için lütfen tıklayınız.

MMO içindeki Kadın Mühendisler Komisyonu çalışmalarının ana ekseni, kadın dayanışmasını, örgütlenmesini ve temsiliyetini daha güçlü hale getirmek,  Oda çalışmalarında ve Oda organlarına katılımda kadınların sayı ve etkinliklerini artırmak;  kadın hakları konusunda farkındalıklarının gelişmesine katkı sağlayacak etkinlikler düzenlemek; kadınların mesleki, sosyal, kültürel, dayanışmasını sağlayacak yönde projeler oluşturmanın yanı sıra, kendi sorunlarından yola çıkarak ülkemizde mesleki, siyasi ve sosyal alanlarda kadınların yaşadıkları sorunların çözümü için projeler üretmektir.

Öğrencilik, iş arama, mesleki gelişim ve kariyer süreçlerinde karşılaştığımız engeller, çalışma hayatında yaşanılan sorunlar, bu sorunların tespiti ve çözümü, kadının toplumda hak ettiği yeri alması ancak örgütlü gücün oluşturulması ile mümkündür.

Sizleri de bu örgütlülüğün içerisinde görmek istiyoruz. Katılımınız bizim için önemlidir.