KARTEPE GEZİSİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İstanbul Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

27 Şubat 2015

Üyelerimiz ve oda dostlarıyla güzel bir kış gününde yine birlikte oluyoruz. İstanbul'dan belirtilen saatlerde hareket edeceğiz. İlk durağımız Maşukiye'de kahvaltı yapıyoruz. Çevreyi dolaşıp fotoğraflarımızı çektikten sonra Kartepe`ye doğru yola koyuluyoruz.

Kartepe de yürüyüşümüz sağlık problemi olamayan herkesin katılabileceği bir kar yürüyüşü. Kuzuyayla istikametinden telesiyejlere doğru yürüyoruz.

Yürüyüşe katılamayacak olanlar yada kayak yapmak isteyenler araçla kayak merkezine gidebilecekler. Kayak takımınızı yanınızda getirebilir ya da merkezden kiralayabilirsiniz.
Yürüyüşümüzü tamamladıktan sonra mangalda sucuk ekmek ile karnımızı doyuruyoruz ve  akşam dönüş için yola koyuluyoruz.

Doğayla buluşacağımız ve bir arada olacağımız gezi etkinliğimize katılmanız dileğiyle...
Önerilen Malzemeler:

Rahat bir bot, rahat bir pantolon ya da eşofman (kot olmamalı), şapka, güneş gözlüğü, küçük sırt çantası, yağmurluk ya da panço, varsa düzenli kullandığımız ilaçlar, baton, su ve enerji vermesi için kuruyemiş veya kuru meyve. Dileyen yanına termos ile sıcak içecek alabilir.

Araç kalkış güzergah ve saatleri:

Beylikdüzü  06.30,
İncirli  07:00,
Mecidiyeköy  07:20,
Kadıköy Evlendirme Dairesi  07:40,
Göztepe  07:45,
Kartal  07:55,
Pendik  08:00

  • Gezide rehberlik, köy kahvaltısı, sucuk ekmek, ulaşım hizmetleri verilecektir.
  • Rehber yol durumu, hava şartları ve gezinin seyrini bozacak nedenlerden dolayı programda değişiklik yapabilir.

İrtibat: (0212) 853 80 62