KOMİSYONLARIMIZDA BİRLİKTE ÜRETECEĞİMİZ ÜYELERİMİZLE BİRARAYA GELDİK

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İstanbul Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

23 Mart 2012

30.Dönem Şube Komisyonlarımızda görev almak için başvuruda bulunan üyelerimizle 22 Mart 2012 Perşembe akşamı bir toplantı gerçekleştirdik. Toplantıya 93 üyemiz katıldı.

 

MMO İstanbul Şube Yönetim Kurulu Başkanı Zeki ARSLAN'ın açılış konuşması ile başlayan toplantı, Şube Yönetim Kurulu Sekreteri N.Cenk CİHANGİR'in TMMOB, Oda, Şube ve Komisyonları tanıtan sunumu ile devam etti. Toplantıya katılan üyelerimizin, 30. Dönemde komisyonların daha etkin ve verimli çalışması adına görüş ve önerilerini iletmesi ile süren toplantı Şube Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Arslan'ın kapanış konuşması ile son buldu.