LPG SORUMLU MÜDÜR BELGE SAHİBİ ÜYELERİMİZİN DİKKATİNE

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İstanbul Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

06 Mart 2012

Sorumlu Müdür Seminer Katilim Belgelerinin süresi dolan üyelerimiz; 17-19 NİSAN 2012 tarihlerinde Şubemizde yapılacak olan eğitime katılmak için 0 212 252 95 00 dahili 114-171 numaralardan kayıt yaptırabilirsiniz.

Sayın Üyemiz

"5307 sayılı Sıvılaştırılmış Petrol Gazları (LPG) Piyasası Kanunu, Elektrik Piyasası Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun ve bu Kanun'a dayanılarak çıkarılan 07 Ocak 2006 tarih ve 26046 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan Sıvılaştırılmış Petrol Gazları (LPG) Piyasası Sorumlu Müdür Yönetmeliği ile 25 Mart 2006 tarih ve 26119 sayılı Resmi Gazetede Sıvılaştırılmış Petrol Gazları (LPG) Piyasası Eğitim Yönetmeliği hükümleri uyarınca LPG piyasasında görev yapan; sorumlu müdür, tanker şoförü, dolum personeli, tüp dolum personeli, tüp dağıtım araçlarının şoförleri ve tüp dağıtım personeli, tanker dolum personeli, test ve muayene elemanları ve otogaz LPG dolum personeli, pompacılar ile tesisat, projelendirme ve imalatında görev alan diğer personelin eğitilmesi ve belgelendirilmesi konularında TMMOB'a bağlı ilgili meslek odaları yetkili ve görevli kılınmıştır.

 

Geçerlilik süresi olan 5 Yılı dolduran "Sorumlu Müdür Seminer Katilim Belgelerinin"

Yenilemesi ve Sorumlu Müdür Belgesi vize işlemleri; 25 Mart 2006 tarih ve 26119

sayılı Resmi Gazetede EPDK tarafından yayınlanan Sıvılaştırılmış Petrol Gazları (LPG)

Piyasası Eğitim Yönetmeliği'nin Belge Yenileme ve Vize işlemleri başlıklı 8 maddesi "(1)

"Sorumlu Müdür Belgesi"nin geçerlilik süresi bes yıldır. Sorumlu Müdür Belgesi

sahipleri, süre sonunda belgelerini yenileyebilmek için ilgili meslek odasının

düzenleyeceği eğitime tekrar katılmak zorundadır.

 

Eğitim tarihi itibari ile 5 yılı dolan Belge sahipleri Şubelerce açılacak "TMMOB

Makina Mühendisleri Odası LPG Dolum Tesisleri ve Otogaz istasyonları Sorumlu

Müdür Semineri" eğitimlerine katılmak ve başarılı olmak durumundadır."

 

Yukarıdaki bilgiler ışığında Sorumlu Müdür Seminer Katilim Belgelerinin süresi dolan üyelerimiz; 17-19 NİSAN 2012 tarihlerinde Şubemizde yapılacak olan eğitime katılmak için   0 212 252 95 00 dahili 114-171 numaralardan kayıt yaptırabilirsiniz.

 

Eğitime katılım için gerekli evraklar;

 

•         15 TL belge yenileme ücreti

•         Eski "Sorumlu Müdür Seminer Katilim Belgesinin" aslı veya kayıp ise kayıp dilekçesi

•         Geçerli Oda kimlik belgesi (süresi dolmuş ise kimlik yenileme makbuzu)