MESLEĞE VE MESLEK ODANIZA HOŞ GELDİNİZ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İstanbul Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

30 Eylül 2013

"Mesleğe ve Meslek Odanıza Hoş Geldiniz" etkinliğimizde Üniversitelerden 2013 yılında Makina,Endüstri, Uçak, Uzay, Havacılık, İşletme, İmalat, Otomotiv, Mekatronik, Enerji Sistemleri bölümlerinden mezunlar ve 2013 yılında odamıza kayıt olan üyelerimizi çeşitli sektörlerin önde gelen mühendisleriyle bir araya getirmeye hedefledik. 05 Ekim 2013 Cumartesi, 15.00`de biraraya geliyoruz.

Değerli Meslektaşlarımız,

Makina Mühendisleri Odası 1954 yılından bugüne 18 Şube, 55 İl Temsilciliği, 41 İlçe Temsilciliği, 10 Mesleki Denetim Bürosu, 1 Akredite Muayene Kuruluşu, 1 Asansör Onaylanmış Kuruluşu, 1 Akredite Deney Laboratuvarı, 1 Kalibrasyon Laboratuvarı, 1 Akredite Personel Belgelendirme Kuruluşu  ve 1500‘e ulaşan İşyeri Temsilcilikleri ile ülke genelinde yaygın bir örgütlenme düzeyine ulaşmıştır. 1954‘te 902 olan üye sayısı 2013‘de 93.500‘e ulaşmıştır. İstanbul Şubemizin üye sayısı ise 23690‘ı aşmıştır.

Şubemiz 8 Temsilciliği, Hukuk Birimi, İş Mühendis Birimi, Teknik Birimi, uzmanlık komisyonları , çeşitli hizmet ve faaliyetleriyle, iki ayda bir çıkan dergileriyle, teknik kitaplarıyla, kütüphanesiyle, Anadolu Yakası Eğitim Merkezi ve Laboratuarıyla, aynı anda eğitim verebilecek salonlarıyla siz değerli üyelerimize hizmet vermektedir.

Odamız meslek ve meslektaş sorunlarının ülke ve toplum sorunlarından ayrılmayacağını temel ilke olarak kabul eder Ayrıca Oda‘nın temel görevlerinin başında meslek alanının düzenlenmesi, mesleğin uygulanmasına yönelik iyileştirmelerin yapılması gelmektedir. Bu noktada odamız tüm bu görev ve sorumluluklarını siz değerli üyelerimizin bilgi ve birikimleriyle yapmaktadır.  Bilgi ve birikimlerimize ve yarattığımız tüm bu değerlere; genç meslektaşlarımızın ve odamızla yeni tanışan üyelerimizin yeni fikirlerini, gençlik ve dinamizmini katmak gerektiğini düşünmekteyiz.

Bu kapsamda düzenleyeceğimiz "Mesleğe ve Meslek Odanıza Hoş Geldiniz" etkinliğimizde Üniversitelerden 2013 yılında Makina,Endüstri, Uçak, Uzay, Havacılık, İşletme, İmalat, Otomotiv, Mekatronik, Enerji Sistemleri  bölümlerinden mezunlar ve 2013 yılında odamıza kayıt olan üyelerimizi  çeşitli sektörlerin önde gelen mühendisleriyle bir araya getirmeye hedefledik. Siz değerli meslektaşımızı aşağıda belirtmiş olduğumuz programa davet ediyoruz...

MMO İstanbul Şube Yönetim Kurulu

Tarih:   05.10.2013 Cumartesi
Saat:   15:00-18:30
Yer:      MMO İstanbul Şubesi
Adres:  Katip Mustafa Çelebi Mah. İpek Sok. No: 9 Beyoğlu/İSTANBUL
Tel:       0212 252 95 00 - 01  / 150      web: www.mmoistanbul.org

Program
15.00 Şube Yönetim Kurulu Başkanı Açılış Konuşması
15.20 Oda Sunumu
16.00 Katılımcıların görüş aktarımı
17.00 Kokteyl-Sektör temsilcileri ile buluşma