MMO Eğitimleri ve Periyodik Kontrolleri KOSGEB Genel Destek Programında

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İstanbul Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

08 Kasım 2012

KOSGEB İşletmelerin yaptırması zorunlu olan Test, Analiz ve Kalibrasyonlara Genel Destek programı çerçevesinde ekonomik destek sağlanmaktadır. Bu kapsamda Odamız tarafından verilen ve KOSGEB Genel Destek Programında yer alan Test, Analiz ve Kalibrasyon Hizmetlerimiz konusunda bilgilenmek için lütfen tıklayınız.

TMMOB Makina Mühendisleri Odası, Anayasanın 135. Maddesi doğrultusunda çıkarılan 6235 sayılı Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) kanununa göre 1954 yılında kurulmuş kamu kurumu niteliğinde bir meslek kuruluşudur.
 
Odamız, çok çeşitli alanlarda gereksinim duyulan teknik hizmetleri ve eğitimleri, ülke çapında yaygın örgütlenme ağıyla endüstrinin hizmetine sunmaktadır. Makine Mühendisleri Odası ulusal ve uluslararası tanınırlığı sağlamak, hizmetlerinin güvenilirliğini ve yeterliliğini onaylatmak ve teknik hizmetlerini kurumsallaştırmak amacıyla 2004 yılında TS EN ISO/IEC 17020 standardına göre; "Kaldırma ve İletme Makinaları ve Ekipmanlarının Periyodik Kontrolleri", "Basınçlı kapların Periyodik Kontrolleri" konusunda "A Tipi Muayene Kuruluşu" olarak TÜRKAK tarafından akredite edilmiştir.

4857 sayılı İş kanunu uyarınca çıkarılan "iş ekipmanlarının Kullanımında Sağlık ve Güvenlik Şartları Yönetmeliği"ince iş ekipmanlarının, iş sağlığı ve güvenliği acısından periyodik test ve deneylerinin uzman kişilerce sağlanması ve deney sonuçlarının kuruluşlarca saklanması hükmüne bağlanmıştır. KOSGEB İşletmelerin yaptırması zorunlu olan Test, Analiz ve  Kalibrasyon lara da Genel Destek programı çerçevesinde ekonomik destek sağlanmaktadır.  Detay  için; http://www.kosgeb.gov.tr/Pages/UI/Destekler.aspx?ref=7  ziyaret ediniz.

Yine Bu kapsamda Odamız tarafından verilen ve KOSGEB Genel Destek Programında yer alan Test,Analiz ve Kalibrasyon Hizmetlerimiz;

  • KALDIRMA VE İLETME MAKİNALARININ PERİYODİK KONTROLÜ
    (A TİPİ MUAYENE KURULUŞU)

  • BASINÇLI KAPLARIN PERİYODİK KONTROLÜ,
    (A TİPİ MUAYENE KURULUŞU)

  • KALİBRASYON HİZMETLERİ,
    (EGE KALMEM -KALİBRASYON MERKEZİ)

  • BACA GAZI EMİSYON VE TOZ ÖLÇÜMLERİ,
    (MER-LAB - MERKEZ LABORATUVARI)

Katip Mustafa Çelebi Mh. İstiklal Cad.
Ankara İşhanı No:65 Kat:4 Beyoğlu/İSTANBUL
Tel:0 212 292 91 23 / (D:123-121-116)  Faks: 0 212 292 91 22
e-posta:  teknik-istanbul [at] mmo.org.tr