MMO İSTANBUL ŞUBESİ BELEDİYE MÜHENDİSLERİNE ASANSÖR SEMİNERİ DÜZENLEDİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İstanbul Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

27 Şubat 2017

TMMOB Makina Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi 24 Şubat’ta İstanbul`da bulunan belediyelerin mühendislerine ‘Asansörlerde TSE EN 81-20 Standardı Semineri’ düzenledi.

Seminer öncesinde kısa bir konuşma yapan Makina Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Battal Kılıç, asansörlerde kamusal denetim ağının önemine vurgu yaptı.

Battal Kılıç; ‘` Asansörlerde standart dışı ürün kullanılması, hatalı montaj yapılması veya bakımının yetkisiz ve ehil olmayan kişi ve firmalar tarafından yapılması sonucunda asansörlerde ciddi kazalar ve arızalar oluşmaktadır. Şubemiz meslek alanımıza giren bu konuda kamusal denetim ağını güçlendirerek İstanbul`da tüm İlçe Belediyeleri ve Organize Sanayi Bölgeleri ile görüşmüş, asansör kontrollerinde dikkat edilmesi gereken hususları ve deneyimlerini aktarmıştır`` dedi.

Asansörlerde kamusal denetimin önemine vurgu yapan Battal Kılıç, ‘`Yıllık kontroller sonucu asansörlerin uygun hale gelmesi için bu işin üçlü sacayağını oluşturan belediyelere, bina sorumlularına ve asansör monte eden firmalara çok iş düşmektedir`` diye konuştu.