MÜHENDİSLİK VE ENERJİ VERİMLİLİĞİ ÇADIRI & EKOKARAVAN

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İstanbul Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

16 Ocak 2012

11-12-13 Ocak 2012 tarihleri arasında MMO Şişli Temsilciliği ve EMO Şişli Temsilciliği tarafından ortak olarak düzenlenen "Mühendislik ve Enerji Verimliliği Çadırı & Ekokaravan Etkinliği" yaklaşık 50 m2 lik bir çadır kurularak gerçekleştirildi. 11 Ocak 2012 Çarşamba günü MMO İstanbul Şube Başkanı İlter ÇELİK ve EMO İstanbul Şube Başkanı Erhan KARAÇAY`ın enerji haftası ile ilgili yaptığı basın açıklamasının da yer aldığı açılış töreni gerçekleştirildi.

Birleşmiş Milletler Kuruluşu Uluslararası Hidrojen Enerjisi Teknolojileri Merkezi (UNIDO-ICHET) ve ODİDER 'in ortak projesi olan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ile Çevre Bakanlığı nın destekleriyle üretilmiş, rüzgar ve güneş enerjisi ile çalışan EKOKARAVAN  etkinlikte sergilendi. Çadırı ve Ekokaravanı çevre okulların öğrencilerinin de aralarında bulunduğu yüzlerce kişi ziyaret etti. Ziyaret eden insanlara; enerji verimliliği ile ilgili bilgilendirici broşürlerin dağıtılarak ve mesleki bilgiler insanlara aktarıldı, enerji verimliliği ile ilgili sorular çadırda bulunan mühendisler tarafından yanıtlanarak bilgilendirmeler yapıldı. Ayrıca etkinlik kapsamında; temsilciliğimizde perpa çalışanlarına "İş Güvenliği" eğitimleri düzenlendi.