MÜHENDİSLİK VE ENERJİ VERİMLİLİĞİ ÇADIRI ETKİNLİĞİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İstanbul Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

04 Ocak 2012

Enerji Verimliliği Haftasında; 07-08-09 Ocak 2013 tarihlerinde 3 gün süreli olmak üzere, Makina Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi Şişli Temsilciliği ve Elektrik Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi Şişli Temsilciliği ile ortak olarak organize edilen ve Perpa A ve B Blok yönetimlerinin katkılarıyla gerçekleştirmeyi planladığımız "Mühendislik ve Enerji Verimliliği Çadırı" etkinliğini PERPA TİC.MRK. önünde yaklaşık 50 m² lik bir çadır kurarak gerçekleştirmeyi amaçlamaktayız.

Bu yıl üçüncüsünü gerçekleştireceğimiz etkinlikte; enerji verimliliği ile ilgili bilgilendirme broşürlerini insanlara dağıtarak insanları enerji tasarrufu yapmaya ve azalan enerji kaynaklarımızı daha duyarlı kullanmaya teşvik etmek hedeflenmektedir. Ayrıca etkinliğin ilk günü olan 07 Ocak 2013 Pazartesi günü saat: 12:30 da Enerji Verimliliği ile ilgili basın açıklaması yapılacaktır.