ODA GÖNÜLLÜLERİ GECESİ’NDE MESLEKTAŞLARIMIZLA BİRARAYA GELDİK

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İstanbul Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

18 Aralık 2017

TMMOB Makina Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi tarafından organize edilen Oda Gönüllüleri Gecesi etkinliği 16 Aralık 2017 tarihinde İnnpera Otel’de gerçekleştirildi.
 

Oda çalışmalarına gönüllü olarak katılan, destek veren üyeler ve kurumlar için gerçekleştirilen etkinliğe 250 kişi katıldı. Etkinliğin açılış konuşmasını MMO İstanbul Şube Yönetim Kurulu Başkanı Battal Kılıç gerçekleştirdi. Kılıç, yaptığı konuşmada Oda’nın 32 Dönem’de yaptığı çalışmaları özetleyerek ’’Gücünü siz gönüllülerimizin mesleki birikiminden alan ve meslektaş dayanışması ile birlikte gelişen Odamızın faaliyetlerinin katılımcısı, örgütleyeni ve bileşeni olarak daha güçlü bir meslek alanı mücadelesine katkılarınızdan dolayı Şube Yönetim Kurulu adına her birinize teker teker teşekkür ederim’’ dedi.

Battal Kılıç 14 Ocak’ta TMMOB Mimarlar Odası İstanbul Şube’de gerçekleştirilecek olan Şube seçimlerinin en geniş katılımla demokrasi şöleni şeklinde geçmesi beklentisi içinde olduklarını iletti. Battal Kılıç’ın konuşmasının ardından Oda çalışmalarında gönüllü olarak yer alan, katkı koyan üye ve kurumlara teşekkür belgelerinin takdimi ile gece sona erdi.