ÖĞRENCİ ÜYE VE ŞUBE YÖNETİM KURULU BULUŞMASI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İstanbul Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

19 Nisan 2014

19 Nisan Cumartesi 15.00 - 19.00 arası Şube Toplantı Salonu`nda öğrenci üyelerimiz ve Şube Yönetim Kurulu`muz bir araya gelecekler.

Periyodik olarak yaptığımız bu toplantıların 31.Dönem`de birincisini yapıyoruz. Tanışma toplantısına tüm öğrenci üyelerimiz davetlidir.
Tanışma Toplantısı afişi için lütfen tıklayınız.
 

Komisyonumuz, mesleğimizin, ülkemizin ve örgütlülüğümüzün geleceği olan; meslektaş adaylarımız, öğrenci üyelerimizi bilindiği üzere ilgili yönetmeliğin yayınlanmasının ardından çalışmalarına başlamış bir komisyondur. Kurulduğu günden bu yana bir çok oda yöneticisi, oda çalışanı meslektaşımızın oluşmasını sağlayan bu faaliyet örgütümüzün yarınları için gelişerek devam etmektedir.

"Örgütlü Gelecek Örgütlülükle Gelecek" söylemi etrafında çalışma yürüten ve gücünü örgütlü üyesinden alan ve meslek çıkarları ile kamu yararı yaklaşımını birbirinden ayırmayan komisyonlarımız, öğrencilerin güncel ihtiyaçlarına yanıt verebilmek ve Oda-Üye ilişkisini sağlıklı bir zeminde yürütebilmek için mevcut çalışmaları geliştirmeyi esas alan bir yöntemle faaliyet yürütüyoruz. Meslek alanlarımızın bilimsel standartlara/doğrulara uygun hale getirilmesi ve üyelerimizin beklentilerine yanıt vermek amacıyla etkinliklerimizi bu doğrultuda planlıyor, Öğrenci Üyelerimizin de bir oda mensubu olarak oda çalışması yapmasını önemsiyoruz.

Periyodik olarak yaptığımız tanışma toplantılarının 31.Dönem‘de birincisini yapıyoruz. Şube Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Temsilcilik Yürütme Kurulu Üyelerimizin de bulunacağı bu tanışma toplantısına tüm öğrenci üyelerimizi davet ediyoruz.