ÖĞRENCİ ÜYE ve YÖNETİM KURULU BULUŞMAMIZ YAPILDI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İstanbul Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

21 Nisan 2014

Buluşmamız 19 Nisan Cumartesi gerçekleşti. Buluşmamız`a, İstanbul'da bulunan üniversitelerden öğrenci üyelerimiz katıldı. İTÜ Komisyonu`ndan Meriç Aras'ın sunumuyla başladı. Ardından Şube Sekreteri N. Cenk Cihangir kendisinin de 1998 yılında böyle bir toplantıyla Oda`yla tanıştığını belirtti ve öğrenci komisyonlarının Odamız için önemini içeren bir konuşma yaptı.

Öğrenci üyemiz Mesut Geçgel komisyonlarda yürütülen faaliyetlerin mesleki gelişime katkısının yanı sıra bir dostluk yarattığı ve bu dostluk doğrultusunda buradan bir hayat yaratıldığına değindi. Ayrıca geleceğin kendileri olduğunu ve geleceği değiştirme gücünün de kendilerinde olduğuna değindi. Beylikdüzü Temsilcilik yürütme Kurulu Başkanı Ezgi Kılıç, kendisinin de öğrenci üye komisyonlarından geldiğini ve Odamızın öğrenci üyelerimizin her zaman yanında olduğunu ve olmaya da devam edeceğinin altını çizdi. Geçmiş dönem değerlendirmesinin yapıldığı ve gelecek için nasıl bir çalışma yapılacağının tartışıldığı toplantıya öğrenci üyelerden gelen sorulara ve taleplere Şube Sekreter Üyesi N. Cenk Cihangir‘in cevaplarıyla devam edildi. Buluşma, 18 Mayıs`ta yapılacak olan 2014 Bahar Dayanışma Pikniği çağrısıyla toplantıya sona erdi.