ORTAK ÇALIŞMA OFİSLERİMİZİN İLKİ ‘’MAKİNA FABRİKA’’ ŞİŞLİ’DE AÇILDI!

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İstanbul Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

15 Aralık 2017

TMMOB Makina Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi, üyelerinin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak projelendirdiği ortak çalışma ofislerinin ilki Makina Fabrika’nın 9 Aralık 2017 tarihinde Perpa Ticaret Merkezi’nde bulunan Şişli İlçe Temsilciliği’nde açılışını gerçekleştirdi.
 

Avrupa ve Türkiye’de gittikçe yaygınlaşan paylaşımlı ofislerden ilham alınarak tasarlanan Makina Fabrika’nın açılış konuşmasını MMO İstanbul Şube Yönetim Kurulu Başkanı Battal Kılıç yaptı. Battal Kılıç, Makina Fabrika’nın projelendirilmesi ve hayata geçirilmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti. Kılıç, üyelerin herhangi bir ücret ödemeden kullanabilecekleri Makina Fabrika’nın  Oda-Üye arasında ilişkileri güçlendireceğinin altını çizerek şöyle konuştu; ‘’Üyelerimizin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak projelendirdiğimiz ortak çalışma ofislerimizin ilki olan Makina Fabrika’nın açılışını yapmak için bir aradayız. Makina Fabrika, en başta üyelerimizin “yaşam ve çalışma kalitesini” artırmayı amaçlıyor, sonrasında ise Oda ile olan ilişkilerini güçlendirmek ve meslektaşlarıyla fikir alışverişinde bulunmalarını sağlamayı hedefliyor. Üyelerimizin herhangi bir ücret ödemeden kullanabileceği bu alanlar umarız ki hem İstanbul trafiğinin çilesini çekmeden kolaylıkla toplanabileceğiniz yerler haline gelir hem de size iş geliştirebileceğiniz ve yeni bağlantılar kurarak mesleki ve fikirsel olarak güçlenebileceğiniz imkanlar sağlar.’’
Battal Kılıç’ın konuşmasının ardından söz alan Şişli Temsilcilik Yürütme Kurulu Başkanı Cihat Altuntaş ise Makina Fabrika’nın üyelere sağlayacağı faydalardan ve Oda’nın gelecek dönem projeleri hakkında katılımcılara bilgi verdi.

Makina Mobil uygulaması aracılığıyla ortak çalışma ofisi Makina Fabrika’nın doluluk durumunu kolaylıkla takip edebilirsiniz.
Makina Mobil’i, App Store ya da Play Store’dan ücretsiz olarak indirebilirsiniz.