SERBEST MÜŞAVİR MÜHENDİS ÜYELERİMİZİN PROJELERİNİ ARTIK ONLİNE KONTROL EDİYORUZ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İstanbul Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

11 Ağustos 2017

Makina Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi, Online Proje Denetimi Uygulamasını portal üzerinden gerçekleştirmeye başladı.

Online Proje Denetimi; mekanik tesisat, asansör ve araç proje alanlarında çalışan SMM üyelerinin projelerinin sistem üzerinden kaydını yaparak, MMO teknik görevlisinin incelemesi sonucu oluşturulan karekodlu Sicil Durumu Belgesi‘ni ve proje kapağı üzerine yapıştıracağı etiketini kendi ofisinde çıktı alarak onay işlemini tamamlayacağı bir süreci kapsıyor.

Yıl boyunca takip edebilirler

Üyeler bu uygulama sayesinde http://portal.mmoistanbul.org.tr adresinden, SMM üyelerine özel oluşturulmuş kullanıcı adı ve şifresi ile kendi hesaplarından onay için projeleri ve proje bilgilerini girecekleri portalda, onaylarını yapabilecekler ve kendi yaptığı projelerin kaydını yıl boyunca görebilecekler.

Temsilciliklerde Proje Onayı Yapılmayacak

Bu çalışmalar kapsamında 1 Ağustos 2017 tarihinden itibaren, temsilciliklerde proje onayı yapılmayacak, projeler Online Proje Denetimi ile yapılacaktır. Geçiş sürecinde sadece belirli temsilciliklerde belirli günlerde normal proje onayı yapılabilecektir.

Neden Online Proje Denetimi?

• Proje mesleki denetimi için harcanan zaman azalacak.

• Kağıt israfı bitecek.

• Proje hatalarında kolay düzeltmeler, hızlı onaylar sağlanacak.

Bize Ulaşabilirsiniz

Her türlü soru ve sorunlarınız için SMM Birimimize, 0212 252 95 00 (Dahili: 214) ve 0532 686 95 17 numaralı telefonlardan, contact form mail adresinden ve temsilciliklerimizden ulaşabilirsiniz.