SMM ÜYELER - ŞUBE ORTAK TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İstanbul Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

12 Nisan 2012

Serbest Müşavir Mühendislik hizmeti üreten üyelerimizin sorunlarının ele alındığı toplantı 11 Nisan 2012 Çarşamba günü Şube toplantı salonunda yapıldı. Toplantıya 100 kadar SMM üyemiz katıldı.

 

Toplantının açılış konuşmasını Şube Başkanvekili Süleyman Solmaz yaparken Şube SMM Birim Sorumlusu Erhan Özkun SMM üyelerin sorunları, son dönemde yaşanan mevzuat sıkıntıları, yönetmelik değişiklikleri gibi konularla ilgili bir sunum yaptı. Yapılan sunumun ardından üyeler de sorunlar ve çözüm önerilerini sunarak önümüzdeki döneme dair düşüncelerini ortaya koydular. 

 

Genel Kurul sürecinde yapılan bu toplantıların çok yararlı olduğunu ifade eden üyeler Odaya yönelik hükümet ve bakanlık kanadından gelen saldırılara karşı da Odaya sahip çıkacaklarını, mesleki açıdan sorunlarının çözümü açısından güçlü bir Odaya gereksinim duyduklarını, bu nedenle Odayı desteklemeye devam edeceklerini belirttiler.