TMMOB KAMU SPOTU PANOLARI İLE HALKI ÖNLEM ALMAYA ÇAĞIRIYOR!

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İstanbul Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

16 Aralık 2013

TMMOB İl Koordinasyon Kurulu adına MMO Beylikdüzü İlçe Temsilciliği'nin yürütücülüğünde Beylikdüzü bölgesinde kamu spotu çalışması yapılmaktadır.

Başlangıçta belediye otobüslerinin panoları, halkı öncelikle yangın ve soba zehirlenmeleri konusunda uyaran afişlerle donatılmış, olumlu tepkilerle karşılaşılınca bu çalışmanın daha da yaygınlaştırılıp kurumsallaştırılması gerektiği düşüncesi oluşmuştur.

Bu amaçla Beylikdüzü Kaymakamlığı ile irtibata geçilmiş, gerekli onay alındıktan sonra pilot uygulama olarak ilçenin 10 muhtarlığına asılmak üzere sabit Kamu Spotu Panosu hazırlanmıştır. Panolara başlangıçta Yangın Güvenliği konulu afişler asılmış, 2 ayda bir ihtiyaca göre yenilenmesi hedeflenmiştir.

Halkın sağlığı ve yaşam güvencesi, diğer kurumların yanında mühendislerin, mimarların ve şehir plancılarının da sorumluluğundadır. Üyelerimizin mesleki birikimleriyle, bilim ve tekniği halkın hizmetine sunma anlayışını pratiğe uyarlamak, bu anlayışla benzer çalışmaları çoğaltmak kurumumuzun görevleri arasındadır.

Önümüzdeki dönemde TMMOB çatısı altında örgütlü tüm disiplinler, mesleki bilgi ve birikimlerini halkın hizmetine sunmak için bu çalışmaya katkı sunacaklardır.
Daha sağlıklı ve güvenceli bir yaşamı birlikte inşa etme dileğiyle...

TMMOB MMO İstanbul Şubesi Beylikdüzü İlçe Temsilciliği