"İş Yaşamında Kadın Mühendisler" Anketi

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İstanbul Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

21 Mart 2013

30. Dönem MMO İSTANBUL ŞUBE KADIN MÜHENDİSLER KOMİSYONU, 3. TMMOB Kadın Mühendisler Kurultayı kapsamındaki atölye çalışmalarından biri olan "İş Yaşamında Kadın Mühendisler" konusunda bir araştırma yapıyor. Kadın üyelerimizin, iş yaşamındaki ve üretimdeki durumlarını belirleme amacıyla yapılan araştırmamıza ekteki anket sorularını yanıtlayarak katkı koymanızı rica ediyoruz.
Lütfen linki tıklayarak anketimizi doldurunuz.

Değerli Üyemiz,

30. Dönem MMO İSTANBUL ŞUBE KADIN MÜHENDİSLER KOMİSYONU olarak;

3. TMMOB Kadın Mühendisler Kurultayı kapsamındaki atölye çalışmalarından biri olan "İş Yaşamında Kadın Mühendisler" konusunda bir araştırma yapıyoruz. Makina, endüstri, uçak ve uzay mühendisi kadın üyelerimizin, iş yaşamındaki ve üretimdeki durumlarını belirleme amacıyla yapılan araştırmamıza linkteki anket sorularını yanıtlayarak katkı koymanızı rica ederiz. Kadın Mühendisler Komisyonu ve etkinlikleri hakkında detaylı bilgi almak için aşağıdaki iletişim bilgilerini kullanabilirsiniz.

Anket sonuçları afişi daha sonra yollanacak olan 8 Mart etkinliğimizde açıklanacaktır. Katkı koyan üyelerimize şimdiden teşekkür ederiz.

LCV. 0212 252 95 00 - Dahili: 150

Lütfen linki tıklayarak anketimizi doldurunuz.