MMO İSTANBUL ŞUBE WIN EURASIA AUTOMATION FUARI’NDA YERİNİ ALACAK

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İstanbul Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

10 Mart 2017

Makina Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi 16-19 Mart 2017 tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan WIN EURASIA Automation Fuarı’nda yerini alacak.

Üretim sektörünün önemli bileşenlerini bir araya getiren fuarda bir üretim tesisi için gerekli olan kablolardan, sıvı güç teknolojilerine, sürücü teknolojilerinden yatırım ürünlerine, robotik kollardan insansız forkliftlere kadar pek çok teknolojik gelişme aynı çatı altında toplanacak.

Fuarda özel sunum alanında yatırımcıların inovatif fikirlerle buluşacağı sunumlar gerçekleştirilecek. Etkinliğin önemli bir diğer parçası ise bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Endüstri 4.0 Paneli olacak. Fuarın ilk günü Endüstri 4.0‘a Dünyadan Bakış  ve Endüstri 4.0‘a Türkiye‘den Bakış olmak üzere iki oturumda gerçekleşecek. 

Toplam 9 Salonda, Otomasyon Eurasia, Electrotech Eurasia, Hydraulic&Pneumatic Eurasia ve CeMAT Eurasia fuarları bir araya gelecek. Etkinlikte, entegre imalat süreçlerine yönelik otomasyon teknolojileri, elektrik ve elektronik teknolojileri, hidrolik ve pnömatik sistemleri ve intralojistik çözümler konusunda en son gelişmeler ziyaretçilere sunulacak. 

Fuara katılım gösteren Makina Mühendisleri Oda İstanbul Şubesi 5. Salon A160 numaralı stantta misafirlerini ağırlayacak.