MMO - KOSGEB Ortak Seminerleri

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İstanbul Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

07 Eylül 2012

Odamızın KOSGEB'le yaptığı protokol sonucu, Dudullu İMES Organize Sanayi Bölgesinde bulunan KOSGEB İstanbul Anadolu Yakası Hizmet Merkezi Müdürlüğü eğitim salonunda Eylül ayı boyunca 4 eğitim yapılmasına karar verildi.

Bu eğitimlerin ilki 6 Eylül Perşembe günü Nermin Bilimli‘nin eğitmenliğinde gerçekleştirilen ISO 9001:2008 Bilgilendirme eğitimi idi. 43 kişinin katıldığı eğitimde kalite sistemi dokümantasyonu ve PUKO döngüsüne uygun proses iyileştirmeleri anlatıldı.

13 Eylül Perşembe gerçekleştirilen 5S eğitimi eğitmenimiz Mustafa Aşar tarafından verildi. Bu eğitimde, bir fabrikanın hatta fabrikaların en pis ve dağınık yerleri olmasına alıştığımız bakımhanelerin, ne kadar düzenli ve temiz olabileceği, daha önemlisi bunun işleri nasıl daha kolay ve hızlı yapılır hale getirebileceği anlatıldı.  Sınıflandır, düzenle, temizle, standartlaştır ve tüm bu etkinlikleri disipline et başlıkları ile anlatılan 5S eğitimine 90 kişi katıldı.

Eğitimlerin başında Ümraniye Temsilcilik Yürütme Kurulu Başkanı Ali Haydar Karaçam MMO, İstanbul Şube ve Ümraniye Temsilcilik hakkında bilgilendirme yaptı. Sonrasında eğitim birimi faaliyetleri, eğitimler, seminerler, talebe göre yerinde eğitim olanakları konusunda Devrim yıldırım tarafından bilgilendirme yapıldı. MMO‘dan alınan eğitimlerin ücretlerinin bir kısmının KOSGEB tarafından geri alınabileceği, KOSGEB üyesi firmalara hatırlatıldı.