Haydarpaşaport İçin Davacıyız!

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İstanbul Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

05 Ekim 2012

TMMOB İstanbul İKK’nın da bileşenleri arasında yer aldığı Haydarpaşa Dayanışması tarafından 5 Ekim Cuma akşamı "Haydarpaşaport İçin Davacıyız" başlıklı bir meşaleli yürüyüş gerçekleştirilecektir. Kadıköy`de Karaköy iskelesinin önünden 19:00`da başlayacak yürüyüş, Haydarpaşa Garında sona erecektir.

Haydarpaşa Dayanışması tarafından 5 Ekim Cuma akşamı "Haydarpaşaport İçin Davacıyız" başlıklı bir meşaleli yürüyüş Kadıköy‘de Karaköy iskelesinin önünden saat 19:00‘da başlayacak ve Haydarpaşa Garında sona erecektir.

Tarih: 05 Ekim 2012 Cuma - Toplanma Saati : 18:30 - Meşaleli Yürüyüş Başlama Saati : 19:00

Yer: Kadıköy‘de Karaköy iskelesi önü

HAYDARPAŞAPORT PROJESİ NEDİR?

Harem Otogarı‘ndan, Kadıköy Moda‘ya kadar 1 milyon 300 bin metrekarelik alanı kapsayan projede, Haydarpaşa‘ya uluslararası turistik gezilerin yapıldığı kruvaziyer liman yapılması planlanıyor; bu alan halka kapatılacak. 
Dolayısıyla GATA Haydarpaşa Yerleşkesi, Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Tarihi Tıbbiye Binası, Siyami Ersek Eğitim Araştırma Hastanesi, Haydarpaşa Numune EAH, Sağlık Meslek Lisesi Kadıköy Toplum Sağlığı Merkezi sağlık hizmeti sunan alanların bu proje ile İstanbul`un bambaşka noktalarına taşınacak böylece birçok sağlık çalışanı işyerlerinden, Kadıköy Halkı ise sağlık hakkından mahrum kalacak. 

"Ticaret ve turizm" merkezi yapılmak istenen bölgede, kültür, turizm alanları, dini tesis, konaklama tesisleri gibi yapılar inşa edilecek. Haydarpaşa Garı‘nın ne amaçla kullanılacağı kesin olarak bilinmiyor.