4. MÜHENDİSLİK VE ŞEHİRCİLİK GÜNLERİ BASIN METNİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İstanbul Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

15 Şubat 2013

Mühendislik ve Şehircilik Günleri, 2010 yılından beri MMO İTÜ Öğrenci Komisyonu tarafından "Mühendislik Günleri" ismiyle İTÜ'de düzenlenmişti. Bu sene 18-22 Şubat 2013 tarihleri arasına 4. sünü MMO ve ŞPO Öğrenci Komisyonlarının ortaklaşa düzenleyeceği Mühendislik ve Şehircilik Günleri, artık yalnızca İTÜ'de değil; YTÜ, GSÜ, MSGSÜ ve Doğuş Üniversitesi'nde de düzenlenecek.
Etkinlik programı için lütfen tıklayınız

Mühendislik ve Şehircilik Günleri, aşağı yukarı Türkiye`nin bütün üniversitelerinde, onlarcası düzenlenen kariyer/sektör günlerine alternatif bir etkinlik olma amacıyla mesleki bir temele oturtularak Türkiye`nin çeşitli illerindeki üniversitelerde yapılmaya başlandı.

Alternatif diyoruz çünkü Mühendislik ve Şehircilik Günleri, içerik bakımından üniversitedeki arkadaşlarımıza yeni bir bakış açısı, başka bir yol sunuyor. Şöyle ki; içerikte seminerler, paneller, atölyeler, teknik eğitimler, teknik geziler, turnuvalar ve kapanış konseri bulunuyor. Konuşmacılar ise; mesleklerinde uzman akademisyenlerden, bilim insanlarından, gazeteci ve yazarlardan oluşuyor. Mühendislik ve Şehircilik Günleri`nde CEO`lar, patronlar, şirketlerin reklamları ve sponsorlar yok! Binlerce liralık etkinliklerin aksine, Mühendislik ve Şehircilik Günleri`nde konuların/ konuşmacıların belirlenmesinden fotoğraf ve video çekimine, afiş tasarımından konserin organize edilmesine her adımda bizim ve bize yardımcı olan dostlarımızın emeği var.

Dayanışma ruhu içerisinde hep birlikte planlayarak ve hep birlikte harekete geçerek mümkün olan en doyurucu programı oluşturmaya çalıştık. Mühendislik ve Şehircilik Günleri`ne katılan arkadaşlarımıza katılım sertifikası vermiyoruz. Çünkü bu sertifikaların aslında hiçbir işe yaramadığının, iş yaşamına başlarken hiçbir geçerliliklerinin olmadığının ve yalnızca düzenlenen çeşitli etkinliklerin katılımcı sayılarını arttırmak için verilen kağıt parçaları olduğunun farkındayız. Programdaki tüm etkinlikler ücretsizdir ve tüm üniversitelerden katılıma açıktır. Mühendislik, Mimarlık ve Şehir Planlama öğrencileri başta olmak üzere tüm öğrencileri, İstanbul`un 5 üniversitesinde düzenlenecek Mühendislik ve Şehircilik Günleri`ne bekliyoruz. Sermayenin nesnesi değil, toplumun öznesi olmak için, Dayanışmayla...

www.facebook.com/msgistanbul