DOĞALGAZ SEKTÖRÜNDE DENETİM VE GÜVENİLİRLİK PANELİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İstanbul Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

25 Mart 2013

MMO İstanbul Şube Başkanı Zeki ARSLAN`ın moderatörlüğünü yaptığı "Doğalgaz Sektöründe Denetim ve Güvenilirlik " Paneli 23 Mart 2013 Cumartesi günü Şube Binamızda 90 katılımcı ile gerçekleştirildi.

MMO Doğalgaz Komisyon Başkanı ve MMO Denetleme Kurulu Üyesi Seyfettin AVCI, DOSİDER Teknik Komite Başkanı Mustafa GÜNGÖR, MMO İSİG Komisyon Üyesi Gökhan BERKER  ve Avukat Kemal TEMEL`in  konuşmacı olarak katıldığı panelde Gaz Yakıcı Cihazlar, Yetki ve Sorumluluklar, Denetim Mekanizmaları, Ücretli ve Serbest Çalışan Meslektaşlarımızın Mesleklerini icra Ederken, İşverene veya Hizmet Ürettikleri Kişi ve Kuruluşlara Karşı İş Hukuku Temelinde Hak ve Sorumlulukları Hususu ile Sektörde Çalışan Mühendislerin Sorunları ele alındı. Panel soru ve cevap bölümü ile sona erdi.