MAKİNA MÜHENDİSLERİ ODASI BAŞAKŞEHİR İLÇE TEMSİLCİLİĞİ VE İKİTELLİ ORGANİZE SANAYİ SİTESİ BAŞKANLARI İLE ORTAK TOPLANTI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İstanbul Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

28 Kasım 2013

Makina Mühendisleri Odası Başakşehir İlçe Temsilciliği'mizin daveti ile 27 Kasım 2013 tarihinde İkitelli Organize Sanayi Sitesi yönetim kurulu başkanı Nihat TUNALI, İOSB de bulunan sanayi sitelerinin başkanları, Şube yönetim kurulu üyelerimiz ve temsilcilik yürütme kurulu üyelerimizin katılımıyla yemekli bir toplantı düzenlendi.

Toplantıda site yönetimleri ve Odamızın ortak yapabileceği çalışmalar üzerine görüş ve öneriler alındı. Bu kapsamda Periyodik kontroller, İşçi sağlığı ve iş güvenliği, enerji verimliliği ve eğitim konularında yapılacak olan çalışmaların mümkün oldukça ortaklaştırılmasına ve her sanayi sitesinde bu etkinliklerin yapılmasına karar verildi. Toplantıya 41 Kişi katıldı.