5. MÜHENDİSLİK VE ŞEHİRCİLİK GÜNLERİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İstanbul Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

05 Mart 2014

5.Mühendislik ve Şehircilik Günleri başladı. Haberin devamı için tıklayınız...

Programı takip etmek ve detaylı bilgi almak için tıklayınız.

Bu sene TMMOB Öğrenci tarafından 5.si düzenlenen Mühendislik ve Şehircilik Günleri, 3 Mart 2014 Pazartesi günü İTÜ Gümüşsuyu'nda yapılan açılış konseri ile başladı. 15 Üniversite ve 10'dan fazla mesleki disiplinden öğrencileri bir araya getiren Mühendislik ve Şehircilik Günleri, toplumcu ve halk için mühendislik, mimarlık, şehir plancılığı çizgisiyle kariyer etkinliklerinden ayrılıyor ve Türkiye'nin En Büyük ve Nitelikli etkinliği iddasını dile getiriyor. Bu yıl, yaklaşık 200 kişinin katıldığı açılış konserinde Anadolu Müzik Topluluğu, Çima ve Bremin Mızıkacıları bizlerle oldu. 

Programı takip etmek isteyenler ve detaylı bilgi almak isteyenler için www.facebook.com/msgistanbul